Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi afkortzaagmachine - 216mm - C8FSE - 93461746 Hitachi afkortzaagmachine - 216mm - C8FSE - 93461746

Hitachi afkortzaagmachine - 216mm - C8FSE - 93461746

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376161560

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi C8FSE is een afkort- en verstekzaag machine voor zware professionele werkzaamheden en wordt gebruikt voor het zagen van verschillende hout werkstukken, het zagen van triplex, decoratieve panelen, zachte vezelplaten en hard board. Ook in verstek. Zelfs aluminium. Door de kantelbare zaag kop kan er dubbelverstek gezaagd worden. De grote, brede voet zorgt voor zeer stabiel werken. De handgreep is uitgevoerd met soft grip. De afwerking van het te zagen materiaal is splintervrij en ledverlichting geeft een duidelijk beeld op het werk. De directe stofafzuiging middels een stofzak zorgt voor een stofvrije omgeving. De C8FSE weegt 15 kg.

De toepassingen voor de Hitachi C8FSE(UA)
De HItachi C8FSE wordt gebruikt bij zware professionele werkzaamheden waarbij er hout, div kunststoffen, panelen of hard board gezaagd moet worden. Denk aan het plaatsen van een aluminium profielen bij het maken van een wand of het zagen van hout bij verbouwingen. Kortom, met de Hitachi C8FSE(UA) ben je klaar voor elke uitdaging.

Veiligheid van de Hitachi C8FSE(UA)
Daar waar stofvrij werken van belang is, heeft Hitachi de machines laten keuren door TNO. De directe stofafzuiging middels een stofzak zorgt voor een stofvrije omgeving. Stof is niet gezond en dit model vangt het stof op. De gebruiker en omgeving ademt dit dus niet in! Bij Hitachi vinden we dat je te allen tijde moet kunnen vertrouwen op je gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om je gezondheid. Zo kun je altijd stofvrij werken, waar je ook bent.
De spindelblokkering maakt het plaatsen van het zaagblad gemakkelijke en veilig. De aanslag (voet) van de machine is zeer stabiel en voorkomt bij goed en recht plaatsen op een ondergrond dat de zaag kan (om)vallen.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.

De voordelen van de Hitachi C8FSE(UA)
- Afkorten en in verstek zagen van hout en aluminium
- Dubbelversteksneden door kantelbare zaagkop
- Laser en ledverlichting
- Grote zaagcapaciteit door dubbele geleiderstang
- Licht in gewicht
- Splintervrije afwerking
- Soft grip handgreep

De belangrijkste specificaties van de Hitachi C8FSE(UA)
Diameter zaagblad 216 mm
Zaagcapaciteit 65 x 312 mm
Verstek 45˚ 65 x 220 mm
Kantel links 45˚ 45 x 312 mm
Dubbel verstek links 45˚ 45 x 220 mm
Afkorten rechts 0˚ - 57˚
Afkorten links 0˚ - 45˚
Kantel rechts 0˚ - 5˚
Kantel links 0˚ - 48˚
Opgenomen vermogen 1.050 W
Toerental onbelast 5.500/min.
L x B x H 790 x 555 x 485 mm
Gewicht 15 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi C8FSE
- Sleutel
- Stofzak
- Zaagblad
- Materiaal klem
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Garantie 1+2 jaar
Met trekfunctie Ja
Met lasergeleider Nee
Met veiligheidsstop Ja
Met kantelbare zaagkop Naar één kant kantelbaar
Geschikt voor materiaal Hout
Snoerlengte 1 cm
Aantal zaagbladen meegeleverd 1
Vermogen 1050 W.
Diameter zaagblad 216 mm
Zaagbladbreedte 216 mm
Diameter asgat 30 mm
Maximale zaagbladhelling (links) 45 °
Maximale zaagbreedte 45° (schuin) 220 °
Maximale zaagbreedte 90° (recht) 312 °
Maximale zaagdiepte 45° (schuin) 65 °
Maximale zaagdiepte 90° (recht) 65 °
Maximaal toerental 5500 r/min
Onbelast toerental 5500 min-1
Product lengte 79 cm
Product breedte 55,5 cm
Product hoogte 48,5 cm
Gewicht 15 kg
Verpakkingsinhoud Hitachi C8FSE afkort-verstekzaag,1 sleutel, 1 stofzak, 1 materiaalklem, 1 zaagblad
Aantal snelheden 1
MPN (Manufacturer Part Number) 93461746
Met verstekzaagfunctie Ja
Stofafzuiging Nee
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Veiligheidsslipkoppeling Nee
Zaagdiepte 65 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews