Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi afkortzaagmachine - 255mm - C10FSH - 93462446 Hitachi afkortzaagmachine - 255mm - C10FSH - 93462446

Hitachi afkortzaagmachine - 255mm - C10FSH - 93462446

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376118007

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi C10FSH is een afkort- en verstekzaagmachine en wordt gebruikt voor het zagen van verschillende hout werkstukken, het zagen van triplex, decoratieve panelen, zachte vezelplaten en hard board. Kortom met welke bouw of verbouw uitdaging je bezig bent, de Hitachi C10FSH kan heel veel aan, ook in verstek. Zelfs aluminium. Door de kantelbare zaag kop kan er dubbelverstek gezaagd worden. De grote, brede voet zorgt voor zeer stabiel werken. De laser op deze machine geeft exact de zaagsnede aan, zodat de laser-streep die op het materiaal geprojecteerd wordt, gemakkelijke te volgen is. De aanloopstroom-begrenzing waar deze zaag mee uitgevoerd is, zorgt er o.a. voor dat de stoppen niet meteen doorslaan bij het aanzetten van de machine.

Waar is de Hitachi C10FSH(UB) voor geschikt?
De Hitachi C10FCH wordt gebruikt bij zware professionele werkzaamheden waarbij hout, diverse kunststoffen, panelen of hard board gezaagd moet worden. Denk aan het plaatsen van een aluminium profielen bij het maken van een wand of het zagen van hout voor het maken van een overdekte veranda in de tuin. Kortom, met de Hitachi C10FSH(UB) ben je klaar voor elke uitdaging.

De veiligheid van de Hitachi C10FSH(UB)
De aanloopstroombegrenzing waar mee de Hitachi afkort- en verstekzaagmachine is uitgevoerd, zorgt er voor dat het blad eerst rustig start voordat het in volle gang gaat draaien. De spindelblokkering maakt het plaatsen van het zaagblad gemakkelijke en veilig. De aanslag (voet) van de machine is zeer stabiel en voorkomt bij goed en recht plaatsen dat de zaag kan (om)vallen.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.

De voordelen van de Hitachi C10FSH(UB)
- Zagen van uiteenlopende materialen
- Afkorten en in verstek zagen van hout en aluminium
- Dubbelversteksneden is diverse materialen
- Aanloopstroombegrenzing
- Brede aanslag voor stabieler werken
- Laser voor het goed zichtbaar maken van de zaagsnede

De belangrijkste specificaties van de Hitachi C10FSH(UB)
Diameter zaagblad 235 – 255 mm
Zaagcapaciteit 85 x 312 mm
Verstek 45˚ 85 x 218 mm
Verstek rechts 57˚ 85 x 165 mm
Kantel links 45˚ 55 x 305 mm
Kantel rechts 45˚ 30 x 305 mm
Dubbel verstek links 45˚ 55 x 218 mm
Dubbel verstek rechts 45˚ 30 x 218 mm
Opgenomen vermogen 1.090 W
Toerental onbelast 3.800/min.
Gewicht 19,5 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi C10FSH
- Sleutel
- Stofzak
- Zaagblad
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Geschikt voor materiaal Hout
Vermogen 1090 W.
Diameter zaagblad 235 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews