Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag

Hitachi C18DBAL(WP) Accu cirkelzaag

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376247271

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi C18DBAL accu cirkelzaag is geschikt voor zware professionele werkzaamheden. De Hitachi zaag heeft een motorrem, een soft grip greep en een hoge zaagcapaciteit: 66mm. De Hitachi C18DBAL heeft een koolborstelloze motor, dit zorgt voor minder weerstand en dat betekent minder slijtage en minder onderhoud, dus een langere levensduur en een hoger constant vermogen. Tevens is dit model uitgevoerd met een Silent mode-functie in zijn Active Control System. Een systeem dat de machine stiller en efficiënter maakt. Deze zaag weegt slechts 3,2 kg en wordt geleverd met 2x 5.0 Ah18V accu’s en oplader in HSC IV koffer.

Waar is de Hitachi C18DBAL(WP) voor geschikt?
De Hitachi C18DBAL is geschikt voor zware professionele werkzaamheden als het zagen van diverse soorten hout voor vele toepassingen.

De veiligheid van Hitachi C18DBAL(WP)
Eén van innovaties van Hitachi is de nieuwe generatie koolborstelloze motoren. Ontwikkeld op basis van de behoeften, gecombineerd met de technologie van Hitachi. En dat zorgt voor onverwoestbare en duurzame machines. Minder slijtage, minder onderhoud, langere levensduur. Het ontbreken van de collector met borstels betekent dat een koolborstelloze motor minder weerstand ondervindt. Minder weerstand betekent minder slijtage en minder onderhoud.
Meer controle over de werking van de machine, volledig automatisch gestuurd. Dat is het innovatieve ACS-systeem van Hitachi. Met de ACS-techniek worden o.a. het toerental, vermogen e.d. aangepast aan de belasting van de machine. Hinderlijke vibraties en geluid worden sterk gereduceerd en de werking wordt aangepast aan het gebruik. Het resultaat: je werkt sneller en efficiënter.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.

De voordelen van de Hitachi C18DBAL(WP)
- Hoge zaagcapaciteit: 66 mm
- Koolborstelloze motor met lange levensduur
- Elektronische stuurschakeling tussen stille modus en power modus volgens belasting
- Laag geluidsniveau
- Licht bedienbare elektronische schakelaar met lange levensduur
- Overbelastingsbeveiliging
- Soft grip
- Accu indicator
- Dubbele led verlichting
- Standaard 2 accu’s
- Motorrem
- Soft grip
- Oplaadtijd max. 75 min.

De belangrijkste specificaties van de Hitachi C18DBAL(WP)
- Diamater zaagblad 165 mm
- Zaagdiepte 66 mm
- In verstek 45° 45 mm
- Toerental onbelast S/mode 2.500 /min.
- Toerental onbelast P/mode 4.100 /min.
- L x B X H 294 x 188 x 255 mm
- Gewicht 3,2 kg
- Batterij (BSL1850) 18 V, 5.0Ah
- Oplader UC18YFSL

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi C18DBAL
- 2x 5.0 Ah accu’s en lader
- Sleutel
- Langsgeleider
- Kunststof koffer
- HSC IV
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Garantie 1 + 2 Jaar
Met lasergeleider Nee
Inclusief geleiderails N
Geschikt voor materiaal Hout
Aantal zaagbladen meegeleverd 1
Voedingstype Werkt op accu
Voltage 18 V
Accucapaciteit 5 Ah
Type batterij BSL1850
Diameter zaagblad 165 mm
Diameter asgat 20 mm
Maximale zaagdiepte 45° (schuin) 45 °
Maximale zaagdiepte 90° (recht) 66 °
Maximaal toerental 4100 r/min
Onbelast toerental 4100 min-1
Aantal snelheden 1
Product lengte 29,4 cm
Product breedte 18,8 cm
Product hoogte 25,5 cm
Gewicht 3,2 kg
Verpakkingsinhoud Machine C18DBAL, 2x accu BSL1850, oplader, sleutel 10mm, langsgeleider, HSC koffer
Fabrieksgarantie 3 jaar
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 2
MPN (Manufacturer Part Number) 93257366
Stofafzuiging Ja
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Veiligheidsslipkoppeling Nee

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews