Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag

Hitachi CJ10DL(WC) Accu minizaag

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376181230

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi CJ10DL(WC) 10,8V accu minizaag is geschikt voor lichte professionele werkzaamheden. De Hitachi accu minizaag heeft een capaciteit van 4 mm in staal en in hout 50 mm en het zaagblad kan verwisseld worden zonder gereedschap.
De Hitachi CJ10DL(WC) gebruikt decoupeerzaagbladen. De ledverlichting zorgt voor goed zicht op het werk. Standaard wordt dit model geleverd met 2x 1,5 Ah Li-ion accu’s en een oplader. De Li-ion accu zorgt ervoor dat de machine 40% lichter is van gewicht. En ze zijn milieuvriendelijker omdat ze minder schadelijk zijn voor het milieu. Dankzij een optimaal werkgebied hebben deze accu’s een lange levensduur. De Hitachi accu heeft 12V Peak: Bij volledige lading van de 10,8V batterij, piekt deze tussen de 12V – 12,4V.

Waar is de Hitachi CJ10DL(WC) voor geschikt?
De Hitachi CJ10DL is geschikt voor het zagen van verschillende houten materialen, het zagen van zacht staal en aluminium. Ook synthetische harsen kunnen met deze zaag bewerkt worden.

De veiligheid van de Hitachi CJ10DL(WC)
De Li-ion accu van Hitachi zijn beveiligd tegen overstroom en onjuiste belading. Dus als de machine onverhoopt vastloopt, stopt de stroomtoevoer. Geen beschadiging dus aan het werkstuk en geen doorgebrande machine.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.

De voordelen van de Hitachi CJ10DL(WC)
- Compact en lichtgewicht
- Standaard met 2 10,8V Li-ion batterijen, BCL1015, 1.5Ah
- 12 Volt Peak
- Zaagblad verwisselen zonder gereedschap
- Instelbare zaagsnelheid
- Led verlichting op het werk
- Gebruik van decoupeerzaagbladen
- Accu indicator
- Oplaadtijd max. 40 min.
- 3 Jaar garantie via registratie op de website

De belangrijkste specificaties van de Hitachi CJ10DL(WC)
- Capaciteit hout 50 mm
- Capaciteit staal 4 mm
- Toerental onbelast 0-2.700/min.
- Slaglengte 13 mm
- Lengte 345 mm
- Gewicht 1,2 kg
- Accu (type BCL1015) 10,8 V
- Oplader UC10SFL, 220 V, 50 / 60 Hz

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi CJ10DL
- 2x 1,5 Ah Li-ion accu en oplader
- 5 Zaagbladen
- Inbussleutel
- Accu beschermkap
- Kunststof koffer
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Fabrikantcode 93256106
Garantie 1+2 Jaar
Accuspanning 10,8 Volt
Accucapaciteit 1,5 Ah
Batterijtype BCL1015
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Nee
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Nee
Gewicht 1,2 kg
Met koffer Inclusief koffer
Aantal meegeleverde zaagbladen 5
Antisplinterplaatje meegeleverd Nee
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud 2 Accu; 1 oplader; 5 zaagbladen; 1 inbus sleutel 3MM; 1 accubeschermer; 1 kunststof koffer
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 2
Aantal zaagbewegingen 2700 r/min
Blaasluchtfunctie Nee
Geschikt voor materiaal Aluminium , Hout , Staal
Geïntegreerd werklamp Nee
Model CJ10DL
Oplaadtijd 40 min
Parallelgeleider meegeleverd Nee
Pendelmechanisme Nee
Product hoogte 207 mm
Product lengte 349 mm
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Zaagdiepte in aluminium 4 mm
Zaagdiepte in hout 50 mm
Zaagdiepte in staal 4

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews