Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine

Hitachi CJ160V(W1) Decoupeerzaagmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376249084

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi CJ160V decoupeerzaagmachine is geschikt voor lichte en zware professionele werkzaamheden. De decoupeerzaag is een lichte compacte machine en is voorzien van een soft grip beugelhandgreep.
De Hitachi decoupeerzaag heeft een variabel instelbaar toerental met constante snelheidsregeling bij belasting. De stofafzuiging zit rechtstreeks op de machine.
Dankzij het Hitachi ‘’Power Lock System’’ kan je eenvoudig het zaagblad snel verwisselen zonder gereedschap. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van 4 standen instelbare pendelslag.
De decoupeerzaagmachine eeft bovendien een Silent mode-functie in zijn Active Control System. Een systeem dat de machine stiller en efficiënter maakt. De Hitachi CJ160V wordt geleverd in een HSC II koffer.

Waar is de Hitachi CJ160V(W1) voor geschikt?
De decoupeerzaag gebruik je om vormen uit te zagen en is minder geschikt om rechte lijnen mee te zagen. De Hitachi CJ160V decoupeerzaagmachine is geschikt voor lichte en zware professionele werkzaamheden en wordt gebruikt voor kleiner zaagwerk en afkorten. En voor het zagen van gebogen lijnen en vormen in plaatmateriaal.

De veiligheid van Hitachi G18DBAL(WQ)
Meer controle over de werking van de machine, volledig automatisch gestuurd. Dat is het innovatieve ACS-systeem van Hitachi. Met de ACS-techniek worden o.a. het toerental, vermogen en slagfrequentie aangepast aan de belasting van de machine. Hinderlijke vibraties en geluid worden sterk gereduceerd en de werking wordt aangepast aan het gebruik. Het resultaat: je werkt sneller en efficiënter.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.

De voordelen van de Hitachi CJ160V(W1)
- ACS
- Beugelhandgreep
- Power Lock Systeem (zaagblad snel verwisseld zonder gereedschap)
- 4 standen instelbare pendelslag
- Uitklapbare onder zool voor het gemakkelijk zagen in cirkelvorm
- Stofzuigadapter voor directe aansluiting op stofzuiger

De belangrijkste specificaties van de Hitachi CJ160V(W1)
- Capaciteit in hout 160 mm
- Capaciteit in staal 10 mm
- Kleinste radius 26 mm
- Opgenomen vermogen 800 W
- Aantal zaagbewegingen onbelast 800 – 2.800/min.
- Aantal zaagbewegingen onbelast S/mode: 1.400 /min.
- Aantal zaagbewegingen onbelast P/mode: 2.800 /min.
- Vibratieniveau onbelast (Tri-Axial) 5,4 m²/sec. (AT-mode 1,7 m²/sec.)
- Vibratieniveau belast (Tri-Axial) 8,0 m²/sec. (in hout)
- Geluidsniveau onbelast 83,9 dB (AT-mode 73,9dB)
- Geluidsniveau belast 87,8 dB (in hout)
- L x B x H 249 x 75 x 205 mm
- Gewicht 2,5 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi CJ160V(W1)
- HSC II koffer
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Fabrikantcode 93410256
Garantie 1+2 Jaar
Voedingstype Adapter/ lichtnet
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Ja
Vermogen 800 W.
Gewicht 2,5 kg
Met koffer Inclusief koffer
Oplaadapparaat meegeleverd Nee
Antisplinterplaatje meegeleverd Nee
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud 1 HSC (II)
Aantal snelheden 2
Aantal zaagbewegingen 2800 r/min
Blaasluchtfunctie Ja
Geluidsniveau 83.9 dB
Geschikt voor materiaal Aluminium , Hout , Staal
Geïntegreerd werklamp Ja
Model CJ160V
Parallelgeleider meegeleverd Nee
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 75 mm
Product hoogte 205 mm
Product lengte 249 mm
Snoerlengte 2 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Ja
Zaagdiepte in aluminium 10 mm
Zaagdiepte in hout 160 mm
Zaagdiepte in staal 10

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews