Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine

Hitachi CJ90VST(WA) Decoupeerzaagmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376184835

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi CJ90VAST(WA) decoupeerzaagmachine is geschikt voor lichte professionele werkzaamheden. De decoupeerzaag is een lichte compacte machine, slechts 2,2 kg, en is voorzien van een soft grip beugelhandgreep. De machine heeft een sterke aluminium voet en heeft een variabele snelheid.
Dankzij het Hitachi ‘’Power Lock System’’ kan je eenvoudig het zaagblad snel verwisselen zonder gereedschap. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van 3 standen instelbare pendelslag.

Waar is de Hitachi CJ90VST(WA) voor geschikt?
De decoupeerzaag gebruik je om rechte lijnen en vormen uit te zagen. De Hitachi CJ90VST(WA) decoupeerzaagmachine is geschikt voor lichte werkzaamheden en wordt gebruikt voor kleiner zaagwerk in hout, diverse metalen en kunststoffen etc. En voor het zagen van gebogen lijnen en vormen in plaatmateriaal.

De voordelen van de Hitachi CJ90VST(WA)
- Beugelhandgreep
- Power Lock Systeem (zaagblad snel verwisseld zonder gereedschap)
- 3 standen instelbare pendelslag
- Sterk aluminium voet
- Variabele snelheid

De belangrijkste specificaties van de Hitachi CJ90VST(WA)
- Capaciteit in hout 90 mm
- Capaciteit in staal 8 mm
- Kleinste radius 25 mm
- In verstek 45°
- Opgenomen vermogen 705 W
- Aantal zaagbewegingen onbelast 850 – 3.000/min.
- Slaglengte 20 mm
- L x B x H 228 x 66 x 202 mm
- Gewicht 2,2 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi CJ90VST(WA)
- Zaagblad
- Sleutel
- Kunststof koffer
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Merk Hitachi
Fabrikantcode 93410556
Garantie 1+2 Jaar
Batterijtype Li-Ion
Voedingstype Lichtnet
Stofafzuiging Nee
Snelwisselsysteem Ja
Vermogen 705 W.
Gewicht 2,2 kg
Met koffer Inclusief koffer
Aantal meegeleverde zaagbladen 1
Antisplinterplaatje meegeleverd Nee
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud Kunststof koffer
Aantal snelheden 2
Aantal zaagbewegingen 3000 r/min
Blaasluchtfunctie Ja
Geschikt voor materiaal Hout
Geïntegreerd werklamp Nee
Parallelgeleider meegeleverd Nee
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 340 mm
Product hoogte 110 mm
Product lengte 277 mm
Snoerlengte 1.7 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Zaagdiepte in hout 90 mm
Zaagdiepte in staal 8

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews