Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256 Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256 Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256 Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256 Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256

Hitachi schrobzaagmachine - CR13V2 - 93252256

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Hitachi| Barcode: 4966376174324

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Hitachi CR13V2 is een reciprozaag van 1.010 Watt en is geschikt voor zware professionele werkzaamheden. Dit model heeft een hoge zaagsnelheid en is uitgevoerd met het Hitachi ‘’Power Lock System’’. Dit betekent dat je eenvoudig het zaagblad snel kan verwisselen zonder gereedschap.
Het zaagblad is in twee richtingen instelbaar. De Hitachi CR13V2 heeft een 3-voudige afdichting voor bescherming tegen stof en water en weegt slechts 3,2 kg. De schakelaar met variabele snelheid bevindt zich in de ergonomische achter handgreep.

Waar is de Hitachi CR13V2(WS) voor geschikt?
De Hitachi reciprozaag is geschikt voor zware professionele werkzaamheden zoals sloopwerk. Deze reciprozaag is te gebruiken voor grof zaagwerk en afkorten van diverse materialen. het zagen van buizen en balken, van verschillende houtsoorten maar ook diverse metalen.

De veiligheid van Hitachi CR13V2(WS)
De CR13V2 heeft een 3-voudige afdichting en deze zorgt ervoor dat stof en water niet gemakkelijk de machine in komt tijdens het zagen.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.

De voordelen van de Hitachi CR13V2(WS)
- Uniek “Power Lock System”: zaagblad snel verwisseld zonder gereedschap
- Hoge zaagsnelheid
- Vernieuwde ergonomische rubber voorkap
- Vernieuwde ergonomische achter greep met grote schakelaar
- Zaagblad in twee richtingen instelbaar
- Drievoudige afdichting voor bescherming tegen stof en water
- Variabele snelheid

De belangrijkste specificaties van de Hitachi CR13V2(WS)
- Capaciteit in buizen 130 mm
- Capaciteit in hout 300 mm
- Capaciteit stalen plaat 19 mm
- Opgenomen vermogen 1.010 W
- Toerental onbelast 0 – 2.800/min.
- Slaglengte 29 mm
- Geluidsniveau 89,3 dB
- L x H x B 435 x 165 x 95 mm
- Gewicht 3,2 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi CR13V2(WS)
- Zaagblad
- Sleutel
- Kunststof koffer
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Eigenschappen

Geschikt voor materiaal Hout
Veiligheidsslipkoppeling Nee
Geluidsniveau 89,3 dB
Gewicht 5,5 kg
Product lengte 43,5 cm
Product breedte 9,5 cm
Product hoogte 16,5 cm
Snoerlengte 2 cm
Vermogen 1010 W
Max. toerental 2800 omw/min
Onbelast toerental 2800 min-1
Voedingstype Accu
Verpakkingsinhoud CR13V2 Schrobzaagmachine, 1 zaagblad, in kunstof koffer
Elektrisch Ja
MPN (Manufacturer Part Number) 1712626
Voltage 230 V
Zaagbladlengte 29 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews