Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

Trotec accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138018538

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V + PWLS 10 (zonder accu)

Compact en kabelloos, maakt altijd een goede indruk - en dat reeds bij aankoop.

Accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V

Met deze kabelloze decoupeerzaag met slingerslag kunt u elk klusje aan - ook zonder stopcontact.

De sterke motor van de PJSS 10-20V wordt voor maximale capaciteit van een krachtige 20-V wisselaccu aangedreven die door lithium-ionen technologie geen memory-effect als ook geen automatisch leeglopen vertoond, waardoor de decoupeerzaag ten alle tijden klaar voor gebruik is, ook als ze langere tijd niet gebruikt is. Over de actuele laadcapaciteit wordt u geinformeerd door drie lichtjes op het apparaat en een lege accu kan met het meegeleverde laadstation binnen een uur weer volledig worden opgeladen.

Wat betreft uitrusting en functionaliteit is de PJSS 10-20V absoluut niet slechter als decoupeerzagen met kabel:

De combinatie uit traploze besturing met zekerheidspal en viertraps aan te passen slingerslag inclusief fijnzaaginstelling maakt inzagen en materiaalaangepast werken makkelijker en zorgt tegelijkertijd snelheid bij het zagen en makkelijk bochten maken. Met de decoupeerzaag PJSS 10-20V bereikt u een zaagdiepte in hout tot 80mm, in aluminium tot 12 mm en in metaal tot 5 mm.

De snelspanhouder van de PJSS 10-20V maakt een wissel van het zaagblad zonder gereedschap en binnen enkele seconden mogelijk. Er zijn hoogwaardige zaagbladen voor alle toepassingsgebieden in de leveromvang inbegrepen zodat u meteen kunt beginnen.

Nog meer toepassingsmogelijkheden openen zich voor uw PJSS 10-20V in verbinding met onze meerdelige hout-zaagblad-set of metaal-zaagblad-set - beide krijgt u natuurlijk ook in beste Trotec-kwaliteit.

Ergonomische constructie voor kabelloze precisie

De lichte en compacte PJSS 10-20V werd ergonomisch voor uitvoerig gebruik geoptimeerd en bovendien van softgrip handgrepen voorzien. Daarom ligt ze ook bij langere klussen aangenaam en veilig in de hand, waarborgt ten alle tijden een veilige houvast voor zagen met weinig vibratie en laat zich precies over de robuuste staalplaat voeren. Bij het zagen op verstek kan de plaat aan beide kanten in 15° stappen tot 45° gedraaid worden en voor bescherming van kwetsbare werkstukken een meegeleverd kunststof-glijdblok erop gezet worden.

Terwijl de transparante spanscheurbescherming met markeringsspits bij uw zaagwerk voor exacte scheurvrije snedes zorgt, waarborgt een geintegreerde LED-lamp net als de handige uitblaasfunctie vrije zicht op het zaagveld van het belichte werkstuk. Voor stofvrij werk binnenshuis kan de uitblaasfunctie bovendien op afzuigmode worden gezet en per adapter een stofzuiger met afzuigaansluiting an deze veelzijdige steekzaag bevestigt worden.

Absoluut schoon en accuraat kunt u de PJSS 10-20V na gebruik ook opbergen, want het passende transportkoffer is in de standaardleveromvang inbegrepen. De robuuste koffer met geintegreerde vakjes voor steekzaag en accesoires waarborgt een opgeruimde bewaring en beschermt tegen stof en beschadigingen bij transport.

Met de PJSS 10-20V kunt u in elke omgeving veilig werken

De PJSS 10-20V is een schone oplossing voor de meest veelvuldige steekzaagklussen - en dat niet alleen in de werkplaats, garage of buiten. Dankzij geintegreerde stofafzuiging kunt u deze steekzaag ook probleemloos in uw woonruimtes gebruiken, zonder daar na het gedane werk een zaagsel-chaos te hebben aangericht.

Snel en makkelijk de aanrecht of het woonkamerrek direct ter plaatse verkorten? Zet de uitblaasfunctie van de PJSS 10-20V gewoon op afzuiging en sluit u een externe stofzuiger aan het apparaat aan. Met de afzuigfunctie houdt u zowel de ruimte als ook de omgevingslucht vrij van hout-,kunststof- of metaalspanen en spaanstof - zo kan men ook in woonruimtes comfortabel zagen!

Beste kwaliteit gegarandeerd

De PJSS 10-20V krijgt u in TÜV-gecertificeerde kwaliteit als garantie voor hoge waarde,veiligheid en functionaliteit. Vanzelfsprekend wordt bij ons naast de accu-steekzaag ook de oplader op veiligheid gestest en gecertificeerd, zodat u met Trotec-merkkwaliteit volledig voor veiligheid gaat.

Voordelen in de praktijk:

20 V sterke lithium-ionen-accu zonder memory-effect en zonder zelfontlading
Flexpower- multiaccu - ook met andere accu-gereedschappen flexibel te combineren
4-traps-schakelaar voor optimale zaagvoortgang: Drie slingerslagniveaus plus een fijnzaagniveau
Traploze slingerslagbesturing met inschakelblokade voor veilig werken
Staalplaat met afneembaar glijdblok - voor zagen op verstek beide kanten in 15°- stappen tot 45° draaibaar.
2 blaasfuncties: uitblazen voor spaanvrije zaaglijn en afzuigen voor stofvrij werken
Snelspanhouder voor zaagbladwissel zonder gereedschap en binnen seconden
Scheurbescherming voor scheurvrij zagen
Geintegreerde LED-werklamp
Rubberen softgrip-handgrepen in het apparaat voor extra goede grip
3- traps accu-capaciteitsindicator


Technische gegevens:

Stationair-toerental gecombineerd: 0-2.700 min-1
Slingerslag (mm): 20
Slingerslagtrappen: 0-3
Zaagdiepte max. hout (mm): 80
Zaagdiepte max. alu (mm): 12
Zaagdiepte max. metaal (mm): 5
Zaaghoek links/rechts: 0°/15°/30°/45°
Geluidsdrukniveau (dB(A)): 85
Geluidsvermogenniveau (dB(A)): 96
Onzekerheidsfactor K: 3
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad hout (ah) (m/s²): 5,86
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad hout (K) (m/s²): 1,5
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad metaal (ah) (m/s²): 6,148
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad metaal(K) (m/s²): 1,5
Accu - nominaalspanning: 20 V
Capaciteit: 1.500 Ah
Accutype: Li-Ion
Laadtijd (h): 1
Afmetingen LxBxH: 250 x 75 x 200 mm
Gewicht: 2 kg


Flexpower - het innovatieve multiaccu-systeem van Trotec

De PJSS 10-20V biedt u veelzijde accu-power, want de meegeleverde flexpower-multiaccu kan flexibel met verschillende Trotec-gereedschappen gecombineerd worden, naast de decoupeerzaag bijvoorbeeld ook met de accu-slagboorschroever PHDS 10-20V of met de Accu-boorschroever PSCS 10-20V - en met vele verdere, toekomstige gereedschap-nieuwtjes van Trotec.

Met flexpower spaart u overvloedige accu en laders - ook de zoektocht naar de passende accu heeft een einde. Wisselt u gewoon het apparaat en niet de accu. Flexpower beeindigt onnodig veel verschillende wisselaccu's en door de combinatiemogelijkheid met een steeds groeiende aantal gereeschapen blijft u ten alle tijden flexibel en kunt u uw projecten vol energie verder aangaan.

-----------------------------------------------------

Accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

Zowel in de werkplaats als in de garage, onder de auto, in de kelder, op zolder, bij nieuwbouw of in het tuinhuis – er zijn ondenkbaar veel plaatsen te bedenken die slecht verlicht zijn en waar u deze lamp dus goed kunt gebruiken. De flexibel inzetbare accu werklamp zorgt voor licht in de duisternis – zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen.

De veelzijdige PWLS 10 is de perfect hulp voor alle doe-het-zelf klussen en mag in geen enkel huishouden ontbreken, want deze werklamp is op elke plek inzetbaar – zonder stopcontact.

Het snoerloze gebruik wordt mogelijk gemaakt door de 20V Flexpower multi-accu met 2 Ah laadcapaciteit. Deze hoogwaardige Premium merk-accu type NMC is te combineren met ander accu gereedschap van Trotec en hij houdt zijn vermogen tot aan het eind van de laadspanning.

Daarom zorgt de accu werklamp PWLS 10 ook bij langdurig gebruik steeds voor een constante verlichting – met 300 lumen gedurende zeker 8 uur.

En als deze prestatie nog niet voldoende is, dan biedt de optioneel verkrijgbare 4 Ah Flexpower multi-accu een tweemaal zo lang gebruiksduur dan de meegeleverde Flexpower accu met 2 Ah.

Even veelzijdig als uw eisen

Twee stabiele en uitgekiend geconstrueerde scharnieren zorgen ervoor dat de PWLS 10 gemakkelijk en snel in nagenoeg elke positie versteld kan worden. De lamp kan binnen een radius van 180° in 7 standen gekanteld worden en de lampkop is bovendien 270° draaibaar. Hierdoor kan de lamp zodanig versteld worden dat de lichtbundel het gewenste werkvlak goed verlicht.

Zodat de PWLS 10 goed en stevig in de hand ligt, is hij uitgerust met een ergonomische handgreep met softgrip pads. Als u de handen helemaal vrij wil hebben, kunt u de lamp ook neerzetten of neerleggen – zelfs ophangen is mogelijk en gaat eenvoudig met behulp van de geïntegreerde uitklapbare haak aan de bovenzijde.

Bovendien wordt standaard een monteerbare riemclip meegeleverd, waarmee u de werklamp makkelijk met u meedraagt en dus altijd snel bij de hand hebt.

De PWLS 10 biedt u overduidelijke voordelen

Met de Accu werklamp PWLS 10 hebt u eigenlijk twee lampen in één. De felle LED staaflamp zorgt met 300 lumen voor een goed verlicht werkvlak en een extra LED in de lampkop biedt een volwaardige zaklampfunctie met 110 lux voor een doelgerichte verlichting. Het wisselen tussen oppervlakteverlichting en de zaklampfunctie gaat bij de PWLS 10-20V met slechts één druk op de knop.

Flexibel combineren – met Flexpower

Voor extra lange klussen kan de PWLS 10 bovendien met de optioneel verkrijgbare 4 Ah Flexpower multi-accu gebruikt worden die een tweemaal zo lange gebruiksduur mogelijk maakt.

Voor gebruikers die al een 20 V Flexpower multi-accu hebben, is deze werklamp PWLS 10 de perfecte aanvulling.

Voordelen in de praktijk

Lampkop 270° draaibaar en binnen een radius van 180° in 7 standen kantelbaar voor uiterst flexibele verlichting
Felle LED-staaflamp met geïntegreerde zaklamp
Doelgerichte en oppvervlakte verlichting mogelijk
Krachtige LED voor extra fel licht met 300 lm
LED in de lampkop als zaklampfunctie
Handgreep met softgrip pads voor een goede grip
Eenvoudig op te hangen door de geïntegreerde ophanghaak
Monteerbare riemclip voor makkelijk transport - en daardoor altijd bij de hand
TÜV-gecontroleerde kwaliteit
'Technische gegevens:'

Lichtduur: 6-8 uur
Gewicht: 380 g

Eigenschappen

Merk Trotec
Fabrikantcode 0
Accuspanning 20 Volt
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Ja
Gewicht 2 kg
Met koffer Inclusief koffer
Oplaadapparaat meegeleverd Ja
Antisplinterplaatje meegeleverd Nee
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud Accu-decoupeerzaag PJSS 10-20V Accu werklamp PWLS 10(zonder accu)
Fabrieksgarantie 2 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie geen
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
Aantal snelheden 4
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij technologie Li-Ion
Blaasluchtfunctie Ja
Constant toerental bij belasting Nee
Geluidsniveau 96 dB
Geschikt voor materiaal Hout
Geïntegreerd werklamp Ja
Model PJSS 10-20V
Oplaadtijd 1 h
Pendelmechanisme Nee
Product breedte 75 mm
Product hoogte 200 mm
Product lengte 250 mm
Snoerlengte 0 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Zaagdiepte in aluminium 12 mm
Zaagdiepte in hout 80 mm
Zaagdiepte in staal 0

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews