Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig

Trotec Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + Decoupeerzaagjes-set metaal 10 delig

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138019047

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Trotec C
Trotec C.V.
Uiterlijk 16 juni in huis € 104.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Accu decoupeerzaag PJSS 11-20V + decoupeerzaagjes-set metaal, 10-delig.

Compact en snoerloos altijd paraat voor een goede zaagsnede – vanaf het begin.
Met deze snoerloze decoupeerzaag met pendelslag zaagt u alles perfect - ook zonder stopcontacct. De sterke motor van de PJSS 11-20V wordt voor maximaal vermogen gevoed door een krachtige 20-V verwisselbare accu, die er dankzij Lithium-ion technologie zonder memory effect en zonder zelfontlading ervoor zorgt dat de decoupeerzaag te allen tijde gebruiksklaar is, ook als deze een tijd niet in gebruik is geweest.De drietraps verlichte capaciteitsaanduiding in het apparaat geeft de actuele laadcapaciteit aan en een lege accu kan met behulp van de meegeleverde snellader binnen een uur weer geladen worden.

Wat betreft functionaliteiten is de PJSS 11-20V net zo goed uitgerust als de decoupeerzagen met snoer.

De combinatie van traploze instelling van het aantal zaagbewegingen met veiligheidsschakelaar en de viertraps verstelbare pendelslag inclusief instelling voor fijne zaagsnedes maken het aanzetten gemakkelijk en zorgt ervoor dat diverse soorten materialen bewerkt kunnen worden zonder dat dit ten koste gaat van de zaagsnelheid en de geleiding bij het het maken van ronde snedes. Met de decoupeerzaag PJSS 11-20V bereikt u zaagdieptes in hout tot 80 mm, in aluminium tot 12 mm en in metaal tot 5 mm.

De snelspankop van de PJSS 11-20V maakt het mogelijk het zaagblad zonder gereedschap te verwisselen binnen enkele seconden. Zodat u meteen aan de slag kunt, zijn hoogwaardige zaagbladen voor diverse toepassingen reeds inbegrepen bij de levering.

Nog meer toepassingsmoglijkheden staan u ter beschikking als u de PJSS 11-20V gebruikt met onze meerdelige hout-zaagbladen set of metaal-zaagbladen set - beide natuurlijk eveneens in de bekende Trotec kwaliteit.

Ergonomische constructie voor snoerloze precisie

De lichte en compacte PJSS 11-20V is in ergonomisch opzicht optimaal geschikt voor langer durende werkzaamheden en is bovendien voorzien van softgrip pads. Daarom ligt het apparaat ook bij langdurig gebruik aangenaam prettig in de hand en garandeert te allen tijde een veilige grip voor zaagwerkzaamheden zonder storende trillingen en kan daarbij perfect worden geleid met de robuuste metalen geleidingsplaat. Voor verstekzagen kan de plaat aan beide zijden in stappen van 15° gekanteld worden tot 45° en voor het ontzien van gevoelige werkstukken kan de meegeleverde kunststof voetplaat gebruikt worden.

Dankzij de transparante splinterbescherming met een markering aan het uiteinde kunt u strakke zaagsnedes maken. Bovendien zorgen de geïntegreerde werklamp en de praktische uitblaasfunctie ervoor dat u het werkvlak altijd goed in beeld hebt. Voor het stofvrij werken binnenshuis kan de uitblaasfunctie bovendien ingesteld worden op de afzuigmodus en kunt u met behulp van de adapter een stofzuiger aansluiten aan deze veelzijdige decoupeerzaag.

Na gebruik kunt u de PJSS 11-20V veilig en schoon opbergen in de bij de levering inbegrepen bijpassende transportkoffer. Deze robuuste koffer heeft uitsparingen waardoor zaagbladen en ander toebehoren overzichtelijk en stofvrij kunnen worden opgeborgen.

Met de PJSS 11-20V blijft alles altijd en overal schoon

Met de PJSS 11-20V kunnen diverse zaagwerkzaamheden op een schone manier worden uitgevoerd - niet alleen in de werkplaats, in de garage of buiten. Dankzij de geïntegreerde stofafzuiging kan de decoupeerzaag met pendelslag ook zonder problemen binnenshuis worden gebruikt, zonder dat u na afloop met het zaagstof blijft zitten.

Snel en aangenaam te plaatse een aanrechtblad of een kamerkast inkorten? Zet de PJSS 11-20V eenvoudig in de afzuigmodus en sluit hem aan een externe stofzuiger aan. Met de afzuigfunctie blijft zowel de ruimte als de lucht vrij van hout-, kunststof- of metaalsplinters en zaagstof – zo kunt u ook gewoon in woonruimtes zagen!

Gegarandeerd de beste kwaliteit

U ontvangt de PJSS 11-20V in TÜV-gecontroleerde kwaliteit hetgeen garant staat voor hoogwaardigheid, veiligheid en functionaliteit. Natuurlijk is behalve de accu decoupeerzaag ook het laadapparaat op veiligheid getest en gecertificeerd, zodat u met Trotec-merk kwaliteit altijd op zeker gaat.

Voordelen in de praktijk:

20 V sterke Lithium-ion accu zonder memory effect en zonder zelfontlading
Flexpower multi-accu – flexibel te gebruiken met ander accu gereedschap
4-traps schakelaar voor optimale zaagvoortgang: 3 pendelstanden plus pendelvrije stand voor fijne zaagsnedes
Traploze instelling van het aantal zaagbewegingen plus inschakelblokkering voor veilig werken
Metalen voetplaat met afneembare glijschoen – voor verstek zagen naar beide kanten tot 45° kantelbaar in stappen van 15°
2 blaasfuncties: uitblazen voor stofvrije zaagsnedes en afzuigen voor stofvrij werken
Snelspankop voor snelle zaagbladwisseling zonder gebruik van gereedschap
Splinterbescherming voor strakke zaagsnedes zonder splinters
Ingebouwde werklamp
Automatische snellader: slechts 1 uur laadtijd
Drietraps accu-capaciteits aanduiding in de accu geïntegreerd
Softgrip pads in de behuizing met beugelgreep voor extra grip
TÜV-gecontroleerde kwaliteit met veiligheidscertificaat voor zowel de accu decoupeerzaag als voor het laadapparaat.Technische gegevens:

Onbelast toerental: 0 - 2.700 min-1
Slag (mm): 20
Pendelslagstanden: 0-3
Zaagdiepte max. hout (mm): 80
Zaagdiepte max. alu (mm): 12
Zaagdiepte max. metaal (mm): 5
Zaaghoek links/rechts: 0°/15°/30°/45°
Geluidsdrukniveau (dB(A)): 85
Geluidsvermogenniveau (dB(A)): 96
Onzekerheid K: 3
Trillingsemissiewaarde zaagblad hout (ah) (m/s²): 5,86
Onzekerheid zaagblad hout (K) (m/s²): 1,5
Trillingsemissiewaarde zaagblad metaal (ah) (m/s²): 6,15
Onzekerheid zaagblad metaal (K) (m/s²): 1,5
Nomiale spanning accu: 20 V
Capaciteit: 2,0 Ah
Accucapaciteits-aanduiding: 3-traps
Accutype: Li-ion
Accucapaciteit (Wh): 40 Wh
Laadtijd (h): 1
Afmetingen lxbxh: 250 x 75 x 200 mm
Gewicht: 2 kgFlexpower – het innovatieve multi-accu systeem van Trotec

De PJSS 11-20V biedt u veelzijdige accu-power, want de meegeleverde Flexpower multi-accu kan flexibel met diverse soorten gereedschap van Trotec gecombineerd worden, behalve met de decoupeerzaag bijvoorbeeld ook met de accu klopboormachine PHDS 11-20V of met de accu boormachine PSCS 11-20V – en met de vele toekomstige gereedschap-noviteiten van Trotec.

Met Flexpower bespaart u overtollige accu’s en laders – u hoeft niet meer te zoeken naar de passende accu. Wissel gewoon het apparaat en niet de accu. Flexpower maakt een einde aan de onnodig rondslingerende oplaadbare accu’s en acculaders. Door de gebruiksmogelijkheid met een toenemend aantal soorten gereedschap blijft u flexibel en kunt u uw projecten altijd op volle kracht uitvoeren!Premium - merkaccu voor ononderbroken volledige kracht

De positieve eigenschappen van een Lithium-ion accu spreken voor zich:

geen memory effect
geen zelfontlading
de accu kan te alle tijden van het laadstation genomen worden en gebruikt worden zonder dat dit de accu schaadt.Er bestaan echter onder het begrip Lithium-ion accu's grote verschillen in kwaliteit bij de verschillende aanbieders. Sommigen gebruiken slechtere elektrodenmaterialen en er zijn accu's die slechter gaan werken naarmate ze leger worden.

Trotec garandeert u bij de koop van een apparaat met een Lithium-ion accu een hoogwaardige premium-merkaccu van het type NMC met hoge energiedichtheid en laadspanning tot het einde.Daarom is er bij onze premium-merkaccu's in tegenstelling tot de gebruikelijke Lithium-ion accu's ook bij verder leeglopen van de accu geen enkel capaciteitsverlies. Op deze manier profiteert u van constante maximale kracht, zelfs als de accu bijna helemaal leeg is.

Bij voortschrijdende gebruiksduur neemt alleen de laadstand af, maar nooit de capaciteit - dat is uw meerwaarde bij de premium-merkaccu's van Trotec!Omdat een decoupeerzaag alleen maar zo goed kan zijn, als het ingezette zaagblad, is het gebruik van de decoupeerzaagbladen-set van Trotec altijd een goede keuze. In deze set inbegrepen zijn 10 hoogwaardig verwerkte decoupeerzaagbladen speciaal voor metaalzaagklussen.

De gefreesde zaagbladen beschikken over een bladlengte van 92 mm en zijn volledig uit harde sneldraaistaal gemaakt, om ook hardere materialen snel en precies te kunnen zagen.

Vier verschillende types zaagbladen in meervoudige uitvoering zijn inbegrepen in deze set, zodat u van middelmatige tot zeer dunne platen of voor bochten zagen steeds het optimale metaal-zaagblad bij de hand heeft. Acht zaagbladen zijn tevens van een progressieve tandverdeling voorzien, die voor snellere zaagvordering en weinig vibratie zorgt.

Voordelen in de praktijk:

Complete set in Trotec merkkwaliteit
10 zaagbladen uit harde sneldraaistaal voor het gebruik bij hardere materialen
Enkele nokschacht voor gebruik bij slingerslagsteekzagen van verschillende merkenHet decoupeerzaagbladen-set metaal bestaat uit 10 zaagbladen:

3 zaagbladen met gefreesde en golvende tanduitvoering, bladlengte 92 mm, bladdikte 1 mm - progressieve tanddeling van 1.8 tot 2.5 mm (Tanddichtheid 10/14 TPI)Optimaal geschikt voor recht en fijn zagen in middelmatig sterke platen met een sterkte van 2,5 tot 6 mm

3 zaagbladen met gefreesde en golvende tanduitvoering, bladlengte 92 mm, bladdikte 1 mm - progressieve tanddeling van 1 tot 1,5 mm (Tanddichtheid 17/24 TPI)Optimaal geschikt voor recht,fijn zagen in dunne platen met een sterkte van 1 tot 3 mm

2 zaagbladen met gefreesde en golvende tanduitvoering, bladlengte 92 mm, bladdikte 1 mm - constante tanddeling van 0,8 mm (tanddichtheid 32 TPI).

Eigenschappen

Merk Trotec
Fabrikantcode 0
Accuspanning 20 Volt
Accucapaciteit 2 Ah
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Nee
Toerentalinstelling Ja
Vermogen 0 W.
Gewicht 0 kg
Met koffer Inclusief koffer
Oplaadapparaat meegeleverd Ja
Aantal meegeleverde zaagbladen 13
Antisplinterplaatje meegeleverd Nee
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Pick-up en return
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
Aantal snelheden 4
Aantal zaagbewegingen 0 r/min
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Accu
Accu/batterij technologie Li-Ion
Blaasluchtfunctie Nee
Geluidsniveau 96 dB
Geschikt voor materiaal Hout
Geïntegreerd werklamp Ja
Oplaadtijd 60 min
Parallelgeleider meegeleverd Ja
Pendelmechanisme Ja
Precisie controle Nee
Product breedte 75 mm
Product hoogte 200 mm
Product lengte 250 mm
Snoerlengte 0 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Zaagdiepte in hout 80 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews