Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V

Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138017043

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Vlijmscherp, krachtig, precies – de voordelige oplossing voor veeleisende zaagklussen op maat

De PCSS 10-20V is dankzij de terugverende beschermkap zeer geschikt voor doe-het-zelf gebruik – het is dé moderne accu handcirkelzaag bij uitstek. Massief hout, spaanplaat, kunststof, licht bouwmateriaal of aluminiumprofielen – de 20 V sterke Lithium-ion accu zonder memory effect en zonder zelfontlading en een zaagdiepte tot 48 mm zorgt voor een snelle voortgang van de werkzaamheden en een nauwkeurig zaagresultaat bij eenvoudige zaagklussen.

‘‘‘Handzaam en wendbaar – voor het beste resultaat‘‘‘

Met de accu handcirkelzaag PCSS 10-20V bent u snel en gemakkelijk voorbereid voor diverse klussen. De zaagdiepte en de zaaghoek kunnen zonder gereedschap traploos ingesteld worden voor dieptes tot 48 mm en hoeken tot 45°.

Dankzij de 20 V sterke Lithium-ion accu (2,0 Ah) zonder memory effect en zonder zelfontlading is de accu handcirkelzaag extreem krachtig en uiterst flexibel te gebruiken. Het grote voordeel van deze accu is de korte laadtijd van minder dan 1 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door de automatische snellader. Wat ook handig is, is de in de accu geïntegreerde 3-traps accu-capaciteitsaanduiding. Bovendien is de Flexpower multi-accu flexibel te gebruiken met ander accu gereedschap.

Door het ideaal gelegen zwaartepunt en door de met rubberen softgrip beklede hoofdgreep is de compacte PCSS 10-20V ergonomisch geoptimaliseerd en daardoor zeer geschikt voor langerdurende werkzaamheden. De accu handcirkelzaag biedt daardoor ook bij lang gebruik een prettige en zekere greep. Met behulp van de extra frontgreep is het apparaat ook met twee handen veilig en nauwkeurig te bedienen. Daarbij is het lichte gewicht van het apparaat van groot voordeel - en daardoor perfect voor gebruik thuis.

De markeringen in de bodemplaat op 0° en 45° tonen u de exacte zaagpositie en vergemakkelijken nauwkeurig zagen door het tonen van de breedte van de zaagsnede.Naar behoefte kunt u de geïntegreerde laser inschakelen voor een nauwkeurige verlichting van de zaaglijn. De laser projecteert een rode lijn op het werkoppervlak en toont nauwkeuring de zaagrichting hetgeen het uit de losse hand geleiden langs de zaaglijn vergemakkelijkt. Zo kunnen afwijkingen van de zaaglijn direct geconstateerd en gecorrigeerd worden. Voor een perfecte geleiding maakt u eenvoudig gebruik van de meegeleverde parallelgeleider.

‘‘‘PCSS 10-20V. Eenvoudig. Veilig. Zagen‘‘‘

Met de PCSS 10-20V werkt u in alle opzichten veilig, want deze accu cirkelzaag heeft TÜV-gecontroleerde kwaliteit als garantie voor hoge kwaliteit, veiligheid en functionaliteit.Een praktisch detail voor schoon werken binnenshuis is de geïntegreerde aansluitmogelijkheid voor externe stofaufzuiging door middel van een geschikte stofzuiger. Hiervoor wordt een adapter meegeleverd. Bij kleinere werkzaamheden kan eventueel een stofzak aangesloten worden aan de PCSS 10-20V.

Een veiligheidsschakelaar voorkomt de ongewenste inschakeling van het apparaat, de aan-/uitschakelaar met quickstop zorgt ervoor dat u heel snel kunt reageren op onvoorziene situaties en verder biedt de terugverende beschermkap extra veiligheid voor de gebruiker.Door de geïntegreerde spilvergrendeling kan het zaagblad snel en eenvoudig gewisseld worden. De hiervoor benodigde inbussleutel en het zaagblad zijn inbegrepen in de leveringsomvang. De uitvoering met 18 zaagtanden is optimaal geschikt voor overlangse doorsnedes. Omdat het megeleverde zaagblad vervaardigd is uit hardmetaal, kunt u het zowel gebruiken voor hout als voor kunststof.

Voordelen in de praktijk

Krachtig merk-gereedschap in TÜV-gecontroleerde kwaliteit met tweevoudige veiligheidscertificering voor accu handcirkelzaag en laadapparaat.
20 V sterke Lithium-ion accu zonder memory effect en zonder zelfontlading
Flexpower multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel te combineren met ander accu gereedschap
Automatische snellader: slechts 1 uur oplaadtijd
In de accu geïntegreerde 3-traps capaciteitsindicatie
Kunststof beschermkap
Zonder gereedschap instelbare zaagdiepte en zaaghoek
Voor exacte zaagsnedes tot 48 mm diep
Snelspanner voor schuine zaagsnedes in een hoek tot 45°
Veiligheidsschakelaar ter voorkoming van ongewenst inschakelen
Aan-/uitschakelaar met quickstop
Geïntegreerde spilvergrendeling voor eenvoudig verwisselen van het zaagblad
Ergonomische handgreep plus extra frontgreep voor een optimale hanteerbaarheid
Rubberen softgrip-elementen in de behuizing zorgen voor extra grip
Inschakelbare laser voor precieze weergave van de zaaglijn
Aansluiting voor externe stofafzuiging
Geschikt voor in de handel verkrijgbare gebruikelijke cirkelzaagbladen met een max. diameter van 150 mm


Technische gegevens

Onbelast toerental: 3.800 min-1
Nominale accu-spanning: 20 V
Accu capaciteit: 2,0 Ah
Accu laadtijd: 1h
Maximale snijdiepte bij 45° (mm): 36
Maximale snijdiepte bij 0° (mm): 48
Beschermklasse: II
Geluidsdrukniveau Lpa (dB(A)): 75
Geluidsvermogenniveau Lwa (dB(A)): 86
Onzekerheid (K) Kpa/Kwa (K): 3
Trillingsemissie (ah) hout (m/s²):2.213
Onzekerheid (K) hout (m/s²): 1,5
Diameter zaagblad (mm): 150
Diameter boring (mm): 16
Afmetingen l x b X h (mm): 190 x 352 x 238
Gewicht (kg): 2,6


Leveringsomvang

Zaagblad HW 18 zaagtanden (hout en kunststof)
Adapter voor stofafzuiging
Geleiderail
Inbussleutel
Snellader
Verwisselbare accu
Transportkoffer
Premium - merkaccu voor ononderbroken volledige kracht

De positieve eigenschappen van een Lithium-ion accu spreken voor zich:
Geen memory-effect
Geen zelfontlading
De accu kan te allen tijde van het laadstation genomen worden en gebruikt worden zonder dat dit de accu schaadt


Desondanks bestaan er onder het begrip "Lithium-ion accu's" grote verschillen in kwaliteit bij de verschillende aanbieders. Sommigen gebruiken slechtere elektrodenmaterialen en er zijn accu's die slechter gaan werken naarmate de accu leger wordt.

Trotec garandeert u bij de koop van een apparaat met een Lithium-ion accu een hoogwaardige premium-merkaccu van het type NMC met hoge energiedichtheid en laadspanning tot het einde.

Daarom is er bij onze premium-merkaccu's in tegenstelling tot de gebruikelijke Lithium-ion accu's ook bij verder leeglopen van de accu geen enkel capaciteitsverlies. Op deze manier profiteert u van constante maximale kracht, zelfs als de accu bijna helemaal leeg is.

Bij voortschrijdende gebruiksduur neemt alleen de laadstand af, maar nooit de capaciteit - dat is uw meerwaarde bij de premium-merkaccu's van Trotec!

Eigenschappen

Merk Trotec
Met lasergeleider Ja
Met veiligheidsstop Ja
Inclusief geleiderails Y
Geschikt voor materiaal Hout | Aluminium
Snoerlengte 0 cm
Aantal zaagbladen meegeleverd 1
Voedingstype Werkt op accu
Voltage 20 V
Vermogen 0 W.
Diameter zaagblad 150 mm
Maximale zaagdiepte 45° (schuin) 36 °
Maximale zaagdiepte 90° (recht) 48 °
Maximaal toerental 3,8 r/min
Onbelast toerental 3,8 min-1
Geluidsniveau 86 dB
Product lengte 19 cm
Product breedte 35,2 cm
Product hoogte 23,8 cm
Gewicht 2,6 kg
Verpakkingsinhoud Handcirkelzaag Zaagblad HW 18 zaagtanden (hout en kunststof) Adapter voor stofafzuiging Geleiderail Inbussleutel Snellader Verwisselbare accu Transportkoffer
Fabrieksgarantie 2 jaar
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
Accu/batterij model Accu
Accu/batterij technologie Li-Ion
Constant toerental bij belasting Ja
Stofafzuiging Ja
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Veiligheidsslipkoppeling Nee

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews