Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu) Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

Trotec accu handcirkelzaag PCSS 10-20V & accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138018545

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Trotec C
Trotec C.V.
Uiterlijk 29 november in huis € 74.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Accu handcirkelzaag PCSS 10-20V

Vlijmscherp, krachtig, precies – de voordelige oplossing voor veeleisende zaagklussen op maat

De PCSS 10-20V is dankzij de terugverende beschermkap zeer geschikt voor doe-het-zelf gebruik – het is dé moderne accu handcirkelzaag bij uitstek. Massief hout, spaanplaat, kunststof, licht bouwmateriaal of aluminiumprofielen – de 20 V sterke Lithium-ion accu zonder memory effect en zonder zelfontlading en een zaagdiepte tot 48 mm zorgt voor een snelle voortgang van de werkzaamheden en een nauwkeurig zaagresultaat bij eenvoudige zaagklussen.

‘‘‘Handzaam en wendbaar – voor het beste resultaat‘‘‘

Met de accu handcirkelzaag PCSS 10-20V bent u snel en gemakkelijk voorbereid voor diverse klussen. De zaagdiepte en de zaaghoek kunnen zonder gereedschap traploos ingesteld worden voor dieptes tot 48 mm en hoeken tot 45°.

Dankzij de 20 V sterke Lithium-ion accu (2,0 Ah) zonder memory effect en zonder zelfontlading is de accu handcirkelzaag extreem krachtig en uiterst flexibel te gebruiken. Het grote voordeel van deze accu is de korte laadtijd van minder dan 1 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door de automatische snellader. Wat ook handig is, is de in de accu geïntegreerde 3-traps accu-capaciteitsaanduiding. Bovendien is de Flexpower multi-accu flexibel te gebruiken met ander accu gereedschap.

Door het ideaal gelegen zwaartepunt en door de met rubberen softgrip beklede hoofdgreep is de compacte PCSS 10-20V ergonomisch geoptimaliseerd en daardoor zeer geschikt voor langerdurende werkzaamheden. De accu handcirkelzaag biedt daardoor ook bij lang gebruik een prettige en zekere greep. Met behulp van de extra frontgreep is het apparaat ook met twee handen veilig en nauwkeurig te bedienen. Daarbij is het lichte gewicht van het apparaat van groot voordeel - en daardoor perfect voor gebruik thuis.

De markeringen in de bodemplaat op 0° en 45° tonen u de exacte zaagpositie en vergemakkelijken nauwkeurig zagen door het tonen van de breedte van de zaagsnede.Naar behoefte kunt u de geïntegreerde laser inschakelen voor een nauwkeurige verlichting van de zaaglijn. De laser projecteert een rode lijn op het werkoppervlak en toont nauwkeuring de zaagrichting hetgeen het uit de losse hand geleiden langs de zaaglijn vergemakkelijkt. Zo kunnen afwijkingen van de zaaglijn direct geconstateerd en gecorrigeerd worden. Voor een perfecte geleiding maakt u eenvoudig gebruik van de meegeleverde parallelgeleider.

‘‘‘PCSS 10-20V. Eenvoudig. Veilig. Zagen‘‘‘

Met de PCSS 10-20V werkt u in alle opzichten veilig, want deze accu cirkelzaag heeft TÜV-gecontroleerde kwaliteit als garantie voor hoge kwaliteit, veiligheid en functionaliteit.Een praktisch detail voor schoon werken binnenshuis is de geïntegreerde aansluitmogelijkheid voor externe stofaufzuiging door middel van een geschikte stofzuiger. Hiervoor wordt een adapter meegeleverd. Bij kleinere werkzaamheden kan eventueel een stofzak aangesloten worden aan de PCSS 10-20V.

Een veiligheidsschakelaar voorkomt de ongewenste inschakeling van het apparaat, de aan-/uitschakelaar met quickstop zorgt ervoor dat u heel snel kunt reageren op onvoorziene situaties en verder biedt de terugverende beschermkap extra veiligheid voor de gebruiker.Door de geïntegreerde spilvergrendeling kan het zaagblad snel en eenvoudig gewisseld worden. De hiervoor benodigde inbussleutel en het zaagblad zijn inbegrepen in de leveringsomvang. De uitvoering met 18 zaagtanden is optimaal geschikt voor overlangse doorsnedes. Omdat het megeleverde zaagblad vervaardigd is uit hardmetaal, kunt u het zowel gebruiken voor hout als voor kunststof.

Voordelen in de praktijk

Krachtig merk-gereedschap in TÜV-gecontroleerde kwaliteit met tweevoudige veiligheidscertificering voor accu handcirkelzaag en laadapparaat.
20 V sterke Lithium-ion accu zonder memory effect en zonder zelfontlading
Flexpower multi-accu 20 V 2,0 Ah – flexibel te combineren met ander accu gereedschap
Automatische snellader: slechts 1 uur oplaadtijd
In de accu geïntegreerde 3-traps capaciteitsindicatie
Kunststof beschermkap
Zonder gereedschap instelbare zaagdiepte en zaaghoek
Voor exacte zaagsnedes tot 48 mm diep
Snelspanner voor schuine zaagsnedes in een hoek tot 45°
Veiligheidsschakelaar ter voorkoming van ongewenst inschakelen
Aan-/uitschakelaar met quickstop
Geïntegreerde spilvergrendeling voor eenvoudig verwisselen van het zaagblad
Ergonomische handgreep plus extra frontgreep voor een optimale hanteerbaarheid
Rubberen softgrip-elementen in de behuizing zorgen voor extra grip
Inschakelbare laser voor precieze weergave van de zaaglijn
Aansluiting voor externe stofafzuiging
Geschikt voor in de handel verkrijgbare gebruikelijke cirkelzaagbladen met een max. diameter van 150 mm


Technische gegevens

Onbelast toerental: 3.800 min-1
Nominale accu-spanning: 20 V
Accu capaciteit: 2,0 Ah
Accu laadtijd: 1h
Maximale snijdiepte bij 45° (mm): 36
Maximale snijdiepte bij 0° (mm): 48
Beschermklasse: II
Geluidsdrukniveau Lpa (dB(A)): 75
Geluidsvermogenniveau Lwa (dB(A)): 86
Onzekerheid (K) Kpa/Kwa (K): 3
Trillingsemissie (ah) hout (m/s²):2.213
Onzekerheid (K) hout (m/s²): 1,5
Diameter zaagblad (mm): 150
Diameter boring (mm): 16
Afmetingen l x b X h (mm): 190 x 352 x 238
Gewicht (kg): 2,6


Leveringsomvang

Zaagblad HW 18 zaagtanden (hout en kunststof)
Adapter voor stofafzuiging
Geleiderail
Inbussleutel
Snellader
Verwisselbare accu
Transportkoffer
Premium - merkaccu voor ononderbroken volledige kracht

De positieve eigenschappen van een Lithium-ion accu spreken voor zich:
Geen memory-effect
Geen zelfontlading
De accu kan te allen tijde van het laadstation genomen worden en gebruikt worden zonder dat dit de accu schaadt


Desondanks bestaan er onder het begrip "Lithium-ion accu's" grote verschillen in kwaliteit bij de verschillende aanbieders. Sommigen gebruiken slechtere elektrodenmaterialen en er zijn accu's die slechter gaan werken naarmate de accu leger wordt.

Trotec garandeert u bij de koop van een apparaat met een Lithium-ion accu een hoogwaardige premium-merkaccu van het type NMC met hoge energiedichtheid en laadspanning tot het einde.

Daarom is er bij onze premium-merkaccu's in tegenstelling tot de gebruikelijke Lithium-ion accu's ook bij verder leeglopen van de accu geen enkel capaciteitsverlies. Op deze manier profiteert u van constante maximale kracht, zelfs als de accu bijna helemaal leeg is.

Bij voortschrijdende gebruiksduur neemt alleen de laadstand af, maar nooit de capaciteit - dat is uw meerwaarde bij de premium-merkaccu's van Trotec!

------------------------------------------------------

De Accu werklamp PWLS 10 (zonder accu)

Voor doelgerichte of oppervlakteverlichting. Met 300 lumen. Snoerloos

Zowel in de werkplaats als in de garage, onder de auto, in de kelder, op zolder, bij nieuwbouw of in het tuinhuis – er zijn ondenkbaar veel plaatsen te bedenken die slecht verlicht zijn en waar u deze lamp dus goed kunt gebruiken. De flexibel inzetbare accu werklamp zorgt voor licht in de duisternis – zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen.

De veelzijdige PWLS 10 is de perfect hulp voor alle doe-het-zelf klussen en mag in geen enkel huishouden ontbreken, want deze werklamp is op elke plek inzetbaar – zonder stopcontact.

Het snoerloze gebruik wordt mogelijk gemaakt door de 20V Flexpower multi-accu met 2 Ah laadcapaciteit. Deze hoogwaardige Premium merk-accu type NMC is te combineren met ander accu gereedschap van Trotec en hij houdt zijn vermogen tot aan het eind van de laadspanning.

Daarom zorgt de accu werklamp PWLS 10 ook bij langdurig gebruik steeds voor een constante verlichting – met 300 lumen gedurende zeker 8 uur.

En als deze prestatie nog niet voldoende is, dan biedt de optioneel verkrijgbare 4 Ah Flexpower multi-accu een tweemaal zo lang gebruiksduur dan de meegeleverde Flexpower accu met 2 Ah.

Even veelzijdig als uw eisen

Twee stabiele en uitgekiend geconstrueerde scharnieren zorgen ervoor dat de PWLS 10 gemakkelijk en snel in nagenoeg elke positie versteld kan worden. De lamp kan binnen een radius van 180° in 7 standen gekanteld worden en de lampkop is bovendien 270° draaibaar. Hierdoor kan de lamp zodanig versteld worden dat de lichtbundel het gewenste werkvlak goed verlicht.

Zodat de PWLS 10 goed en stevig in de hand ligt, is hij uitgerust met een ergonomische handgreep met softgrip pads. Als u de handen helemaal vrij wil hebben, kunt u de lamp ook neerzetten of neerleggen – zelfs ophangen is mogelijk en gaat eenvoudig met behulp van de geïntegreerde uitklapbare haak aan de bovenzijde.

Bovendien wordt standaard een monteerbare riemclip meegeleverd, waarmee u de werklamp makkelijk met u meedraagt en dus altijd snel bij de hand hebt.

De PWLS 10 biedt u overduidelijke voordelen

Met de Accu werklamp PWLS 10 hebt u eigenlijk twee lampen in één. De felle LED staaflamp zorgt met 300 lumen voor een goed verlicht werkvlak en een extra LED in de lampkop biedt een volwaardige zaklampfunctie met 110 lux voor een doelgerichte verlichting. Het wisselen tussen oppervlakteverlichting en de zaklampfunctie gaat bij de PWLS 10-20V met slechts één druk op de knop.

Flexibel combineren – met Flexpower

Voor extra lange klussen kan de PWLS 10 bovendien met de optioneel verkrijgbare 4 Ah Flexpower multi-accu gebruikt worden die een tweemaal zo lange gebruiksduur mogelijk maakt.

Voor gebruikers die al een 20 V Flexpower multi-accu hebben, is deze werklamp PWLS 10 de perfecte aanvulling.

Voordelen in de praktijk

Lampkop 270° draaibaar en binnen een radius van 180° in 7 standen kantelbaar voor uiterst flexibele verlichting
Felle LED-staaflamp met geïntegreerde zaklamp
Doelgerichte en oppvervlakte verlichting mogelijk
Krachtige LED voor extra fel licht met 300 lm
LED in de lampkop als zaklampfunctie
Handgreep met softgrip pads voor een goede grip
Eenvoudig op te hangen door de geïntegreerde ophanghaak
Monteerbare riemclip voor makkelijk transport - en daardoor altijd bij de hand
TÜV-gecontroleerde kwaliteit

Eigenschappen

Merk Trotec
Met lasergeleider Ja
Met veiligheidsstop Ja
Inclusief geleiderails N
Geschikt voor materiaal Hout | MDF
Snoerlengte 0 cm
Aantal zaagbladen meegeleverd 1
Voedingstype Werkt op accu
Voltage 20 V
Accucapaciteit 2 Ah
Vermogen 0 W.
Diameter zaagblad 150 mm
Maximale zaagdiepte 45° (schuin) 36 °
Onbelast toerental 3,8 min-1
Geluidsniveau 86 dB
Aantal snelheden 1
Product lengte 19 cm
Product breedte 35,2 cm
Product hoogte 23,8 cm
Gewicht 2,6 kg
Verpakkingsinhoud Accu handcirkelzaag PCSS 10-20V Accu werklamp PWLS 10(zonder accu)
Fabrieksgarantie 2 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie geen
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Accu
Accu/batterij technologie Li-Ion
Constant toerental bij belasting Nee
MPN (Manufacturer Part Number) 0
Stofafzuiging Ja
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Veiligheidsslipkoppeling Ja

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews