Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V

Trotec Decoupeerzaag PJSS 10-230V

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138014783

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Lasergevoerd precisiegereedschap voor een goed resultaat bij rechte-,bochten- of zagen op verstek
Geen andere decoupeerzaag met slingerslag van deze klasse verenigd zoveel geoptimeerde capaciteitsvoordelen als de PJSS 10-230V van Trotec. Door de goede samenwerking tussen krachtige 850-w motor en een rustige motorloop, 4-keer slingerslag, electronische toerentalkeuze en veel verdere doordachte details wordt deze decoupeerzaag tot beste advies voor het professioneel gebruik bij veeleisende projecten en complexe renoveringsklussen.

De PJSS 10-230V overtuigd door een van 0 tot 3.000 min-1 traploos regelbaar toerental, waardoor het aantal zaagbewegingen precies voor elk materiaal gedoseerd kunnen worden.Een geintegreerde schakelaarvergrendeling maakt bovendien het omschakelen op continue-bedrijf voor maximale zaagvordering mogelijk, waarbij u zaagdieptes in hout tot 80 mm, in aluminium tot 12 mm en in metaal tot 8 mm kunt bereiken.

De snelspanhouder van de PJSS 10-230V maakt het voor u mogelijk om het zaagblad zonder gereedschap en binnen enkele seconden te wisselen. Inklemmen kunt u vele zaagbladen met een enkele nokschacht en zodat u direct kunt beginnen, zijn hoogwaardige zaagbladen voor alle toepassingen reeds in de leveromvang inbegrepen.

Nog meer toepassingsmogelijkheden openen zich voor uw PJSS 10-230V in verbinding met onze meerdelige hout-zaagblad set of metaal-zaagblad set - alletwee ontvangt u vanzelfsprekend tevens in beste Trotec-kwaliteit.

Lasergevoerd met precisie

Naast optimale zaagprestatie door een sterke maar rustige motor met variabel in te stellen slingerslag is voor de zaagkwaliteit een goede zicht op het werkstuk belangrijk. Geen probleem met de PJSS 10-230V: De transparante spanscheurbescherming met markeringsspits waarborgt bij uw zaagklussen precieze scheurvrije snedes. Tevens zorgt een geintegreerde LED-lamp net als een handige uitblaasfunctie voor perfecte zicht op het belicht werkstuk zonder zaagsel

Bovendien is de PJSS 10-230V met een innovatief laser-licht uitgerust, dat apart ingeschakeld kan worden. De laser projecteert een rode lijn op het werkstuk en geeft daarmee precies een zaagrichting aan, waardoor het zagen langs een rechte lijn makkelijker wordt. Afwijkingen van de zaaglijn kunnen direct ontdekt en gecorrigeerd worden.

Met een ideale zwaartepuntligging werd de compacte PJSS 10-230V ergonomisch voor een professioneel en permanent gebruik geoptimeerd en de behuizing bovendien van softgrip handvaten voorzien. Daarom ligt ze ook bij langere klussen aangenaam en veilig in de hand, waarbort ten alle tijden een veilig gebruik voor zaagklussen met weinig vibratie en laat zich precies over haar robusste staalplaat voeren. Bij zagen op verstek kan de zaagschoen naar beide kanten zonder gebruik van gereedschap in 15° stappen tot 45° gedraaid worden en ter bescherming van gevoelige werkstukken kan nog een meegeleverde kunststof-kap gemonteerd worden.

Met de PJSS 10-230V kunt u in elke omgeving stofvrij werken

De PJSS 10-230V is een schone oplossing voor de meest veelzijdige decoupeerzaagwerkjes - en dat niet alleen in de werkplaats, garage of buiten. Dankzij geintegreerde stofafzuiging kunt u deze steekzaag ook zonder problemen in uw woonruimtes gebruiken, zonder daar na het gedane werk een zaagsel-chaos te hebben veroorzaakt.

Snel en makkelijk het aanrecht of het woonkamerrek korter maken? Zet u de uitblaasfunctie gewoon op afzuiging en sluit een externe stofzuiger aan het apparaat aan. Met de afzuigfunctie houdt u zowel de ruimte als ook de omgevingslucht vrij van hout,-kunststof- of metaalspanen en spaanstof - zo kunt u ook comfortabel in woonruimtes zagen!

Sneller werken zonder gereedschap

In tegenstelling tot veel andere steekzagen in de handel heeft u voor het gebruik an de PJSS 10-230V geen extra gereedschap nodig. Van het wisselen van het zaagblad tot het instellen van de zaaghoek kan alles bij deze steekzaag compleet zonder gereedschap gedaan worden. Bij lange na nie vanzelfsprekend, maar bij de PJSS 10-230V standaard!

Beste kwaliteit gegarandeerd

De PJSS 10-230V krijgt u in TÜV-gecertificeerde kwaliteit als garantie voor hoge waarde,veiligheid en functionaliteit.

Voordelen in de praktijk:

Krachtige 850-W motor met rustige loop voor werken zonder vibratie
4-traps schakelaar voor optimale zaagvordering: Drie slingerslagniveaus plus een fijnzaagniveau
Apart in te schakelen laser-licht voor de markering van de zaaglijn
Electronische toerental-keuze voor materiaalaangepast werken
Staalplaat met afneembaar glijdblok - voor zagen in verstek, zonder gereedschap naar beide kanten tot 45° draaibaar
2 blaasfuncties: uitblazen voor spaanvrije zaaglijn en afzuigen voor stofvrij werken
Snelspanhouder voor zaagbladwissel zonder gereedschap en binnen seconden
Spanscheurbescherming voor zagen zonder scheuren
Geintegreerde LED-werklamp
Knopvergrendeling voor continue-bedrijf
Rubberen softgrip handgrepen in de behuizing voor extra goede houvast


Technische gegevens

Stationair-toerental gecombineerd: 0 - 3.000 min-1
Slingerslag(mm): 21
Slingerslagtrappen: 0-3
Draaiwiel toerentalkeuze m. Easy/Smooth Funktion gecombineerd: 1 - 6 trappen
Zaagdiepte max. hout (mm): 80
Zaagdiepte max. aluminium (mm): 12
Zaagdiepte max. metaal (mm): 8
Zaaghoek links/rechts: 0°/15°/30°/45°
Stroomaansluiting: 230 V/50 Hz
Stroomverbruik (W): 850
Kabellengte (m): 3
Geluidsdrukniveau (dB(A)): 88
Geluidsvermogenniveau(dB(A)): 99
Onzekerheidsfactor K: 3
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad hout (ah) (m/s²): 9,5
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad hout (K) (m/s²): 1,5
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad metaal (ah) (m/s²): 11,2
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad metaal (K) (m/s²): 1,5
Beschermingsklasse: II
Afmetingen LxBxH: 235 x 75 x 214 mm
Gewicht: 2 kg

Eigenschappen

Merk Trotec
Accuspanning 230 Volt
Voedingstype Lichtnet
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Ja
Gewicht 2 kg
Antisplinterplaatje meegeleverd Ja
Zaaglijnvizier meegeleverd Ja
Verpakkingsinhoud 1
Aantal zaagbewegingen 3000 r/min
Blaasluchtfunctie Ja
Parallelgeleider meegeleverd Ja
Precisie controle Ja
Product breedte 75 mm
Product hoogte 214 mm
Product lengte 235 mm
Snoerlengte 3 m
Zaagdiepte in aluminium 12 mm
Zaagdiepte in hout 80 mm
Zaagdiepte in staal 8

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews