Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V

Trotec Decoupeerzaag PJSS 11-230V

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Trotec| Barcode: 4052138014790

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Profesioneel gereedschap met knopgreep voor optimaal zaagresultaat
Decoupeerzagen met knopgreep zoals de PJSS 11-230V van Trotec tellen niet zonder reden als onaangevochte favoriet van timmermannen. Door de klassiekve staafvorm met knopgreep en dieper gelegen geleidpunt laat zich deze decoupeerzaag vooral ook in bochten heel precies leiden, omdat de hand diep op de behuizing en dichtbij het zaagblad kan worden gelegd.

De constructie met knopgreep van de PJSS 11-230V is vooral voordelig bij zaagklussen boven het hoofd of aan de onderkant - want hier hindert geen storende beugel. Het werken aan de onderkant van het werkstuk is bovendien van voordeel, omdat u daardoor aan de bovenkant een gaaf resultaat zonder scheurtjes bereikt en tegelijkertijd de zaagverloop goed in het oog heeft.Bovendien laten zich decoupeerzagen met knopgreep zoals de PJSS 11-230V optimaal tweehandig gebruiken, wat niet alleen leidt tot bijzonder precies zaagwerk in bochten, maar ook het voordeel heeft dat u langer kunt zagen zonder moe te worden.

Maar ook met de technische waardes kan de PJSS 11-230V profesionals zonder problemen overtuigen. Zoals verwacht, is het toerental niet per knopdruk, maar via een apart draaiwieltjes exact traploos van 0 tot 3.000 min-1 op het materiaal in te stellen.

Eenmaal ingeschakeld, zet de krachtige en rustige 850 W meteen zijn hele kracht in, die per 4-keer slingerslag materiaalgerecht op het werkstuk aangepast kan worden. Met de decoupeerzaag PJSS 11-230V bereikt u zaagdieptes in hout tot 80 mm, in aluminium tot 12 mm en in metaal tot 8 mm.

De snelspanhouder van de PJSS 11-230V maakt het voor u mogelijk om het zaagblad zonder gereedschap en binnen enkele seconden te wisselen. Inklemmen kunt u vele zaagbladen met een enkele nokschacht en zodat u direct kunt beginnen, zijn hoogwaardige zaagbladen voor alle toepassingen reeds in de leveromvang inbegrepen.

Nog meer toepassingsmogelijkheden openen zich voor uw PJSS 10-230V in verbinding met onze meerdelige hout-zaagblad set of metaal-zaagblad set - alletwee ontvangt u vanzelfsprekend tevens in beste Trotec-kwaliteit.

Lasergevoerd met precisie

Naast optimale zaagprestatie door een sterke maar rustige motor met variabel in te stellen slingerslag is voor de zaagkwaliteit een goede zicht op het werkstuk belangrijk. Geen probleem met de PJSS 11-230V: De transparante spanscheurbescherming met markeringsspits waarborgt bij uw zaagklussen precieze scheurvrije snedes. Tevens zorgt een geintegreerde LED-lamp net als een handige uitblaasfunctie voor perfecte zicht op het belicht werkstuk zonder zaagsel

Bovendien is de PJSS 11-230V met een innovatief laser-licht uitgerust, dat apart ingeschakeld kan worden. De laser projecteert een rode lijn op het werkstuk en geeft daarmee precies een zaagrichting aan, waardoor het zagen langs een rechte lijn makkelijker wordt. Afwijkingen van de zaaglijn kunnen direct ontdekt en gecorrigeerd worden.

Met een ideale zwaartepuntligging werd de compacte PJSS 11-230V ergonomisch voor een professioneel en permanent gebruik geoptimeerd en de behuizing bovendien van softgrip handvaten voorzien. Daarom ligt ze ook bij langere klussen aangenaam en veilig in de hand, waarbort ten alle tijden een veilig gebruik voor zaagklussen met weinig vibratie en laat zich precies over haar robusste staalplaat voeren. Bij zagen op verstek kan de zaagschoen naar beide kanten zonder gebruik van gereedschap in 15° stappen tot 45° gedraaid worden en ter bescherming van gevoelige werkstukken kan nog een meegeleverde kunststof-kap gemonteerd worden.

Sneller werken zonder gereedschap

In tegenstelling tot veel andere decoupeerzagen in de handel heeft u voor het gebruik an de PJSS 11-230V geen extra gereedschap nodig. Van het wisselen van het zaagblad tot het instellen van de zaaghoek kan alles bij deze steekzaag compleet zonder gereedschap gedaan worden. Bij lange na nie vanzelfsprekend, maar bij de PJSS 11-230V standaard!

Met de PJSS 11-230V kunt u in elke omgeving stofvrij werken

De PJSS 11-230V is een schone oplossing voor de meest veelzijdige decoupeerzaagwerkjes - en dat niet alleen in de werkplaats, garage of buiten. Dankzij geintegreerde stofafzuiging kunt u deze decoupeerzaag ook zonder problemen in uw woonruimtes gebruiken, zonder daar na het gedane werk een zaagsel-chaos te hebben veroorzaakt.

Snel en makkelijk het aanrecht of het woonkamerrek korter maken? Zet u de uitblaasfunctie gewoon op afzuiging en sluit een externe stofzuiger aan het apparaat aan. Met de afzuigfunctie houdt u zowel de ruimte als ook de omgevingslucht vrij van hout,-kunststof- of metaalspanen en spaanstof - zo kunt u ook comfortabel in woonruimtes zagen!

Beste kwaliteit gegarandeerd

De PJSS 11-230V krijgt u in TÜV-gecertificeerde kwaliteit als garantie voor hoge waarde,veiligheid en functionaliteit.

Voordelen in de praktijk:

Krachtige 850-W motor met rustige loop voor werken zonder vibratie
4-traps schakelaar voor optimale zaagvordering: Drie slingerslagniveaus plus een fijnzaagniveau
Apart in te schakelen laser-licht voor de markering van de zaaglijn
Electronische toerental-keuze voor materiaalaangepast werken
Staalplaat met afneembaar glijdblok - voor zagen in verstek, zonder gereedschap naar beide kanten tot 45° draaibaar
2 blaasfuncties: uitblazen voor spaanvrije zaaglijn en afzuigen voor stofvrij werken
Snelspanhouder voor zaagbladwissel zonder gereedschap en binnen seconden
Spanscheurbescherming voor zagen zonder scheuren
Geintegreerde LED-werklamp
Rubberen softgrip handgrepen in de behuizing voor extra goede houvast


Technische gegevens

Stationair-toerental gecombineerd: 0 - 3.000 min-1
Slingerslag(mm): 21
Slingerslagtrappen: 0-3
Draaiwiel toerentalkeuze m. Easy/Smooth Funktion gecombineerd: 1 - 6 trappen
Zaagdiepte max. hout (mm): 80
Zaagdiepte max. aluminium (mm): 12
Zaagdiepte max. metaal (mm): 8
Zaaghoek links/rechts: 0°/15°/30°/45°
Stroomaansluiting: 230 V/50 Hz
Stroomverbruik (W): 850
Kabellengte (m): 3
Geluidsdrukniveau (dB(A)): 88
Geluidsvermogenniveau(dB(A)): 99
Onzekerheidsfactor K: 3
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad hout (ah) (m/s²): 9,5
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad hout (K) (m/s²): 1,5
Trillingsemissiewaarde decoupeerzaagblad metaal (ah) (m/s²): 11,2
Onzekerheidsfactor decoupeerzaagblad metaal (K) (m/s²): 1,5
Beschermingsklasse: II
Afmetingen LxBxH: 280 x 75 x 180 mm
Gewicht: 2 kg

Eigenschappen

Merk Trotec
Fabrikantcode 0
Accuspanning 230 Volt
Voedingstype Lichtnet
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Ja
Vermogen 850 W.
Gewicht 2 kg
Oplaadapparaat meegeleverd Nee
Antisplinterplaatje meegeleverd Ja
Zaaglijnvizier meegeleverd Ja
Verpakkingsinhoud 1
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Blaasluchtfunctie Ja
Geschikt voor materiaal Aluminium , Hout , Staal
Geïntegreerd werklamp Ja
Inclusief koffer Nee
Oplaadtijd 60 min
Parallelgeleider meegeleverd Ja
Pendelmechanisme Ja
Precisie controle Ja
Product breedte 75 mm
Product hoogte 180 mm
Product lengte 280 mm
Snoerlengte 3 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Zaagdiepte in aluminium 12 mm
Zaagdiepte in hout 80 mm
Zaagdiepte in staal 8

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews